Ervaringen

Ervaringen LABYRiNT kindercoaching en pubercoaching
Onze dochter van 4 voelde zich naar verloop van tijd wat onzeker op school en begon zich terug te trekken, werd sneller verdrietig en stilletjes. Bij Wilma voelde ze zich gehoord en gezien en samen hebben ze het gehad over ‘nee/stop’ zeggen, je sterk voelen, ontspannen en weten dat je niet alles wat er in de klas gebeurt, op jezelf hoeft te betrekken. Al na 1 sessie bloeide ons meisje weer op en kreeg ze weer haar plezier in het naar school gaan terug.
Ouders meisje 4 jaar

Ik heb gelukkig ‘een Wilma’! En ik kan haar echt álles vertellen! 

Meisje 7 jaar

Onze dochter heeft veel baat gehad bij de coaching bij Labyrint. Ze had ‘een steuntje in de rug’ nodig en dat heeft ze van Wilma gekregen. Wekelijks ging ze er met veel plezier heen en kwam ook ontspannen weer terug. Wij – als ouders – hebben het contact met Wilma ook als prettig ervaren.

Ouders meisje 10 jaar

Hallo Wilma. Ik heb superveel van jou geleerd. Ik ging naar jou toe omdat ik dacht dat ik alles fout deed en daar werd ik verdrietig of boos van. Ik heb geleerd hoe ik rustig kan worden als ik me zo voel. We deden allemaal leuke dingen. We gingen tekenen over het stoplicht en het allerleukste was het spel ‘In de put, uit de put”. Hierbij moet je je gevoelens een beetje delen, want dat vond ik een beetje lastig. Ook vond ik de Eigenwijsjes erg leuk. Groetjes … !

Meisje 10 jaar

Met onze zoon van 13 ging het niet zo goed in de eerste klas van de middelbare school. Tijdens een gesprek met de mentor werd ons duidelijk dat we hulp moesten zoeken voor hem. Op aanraden van een kennis kwamen we bij Wilma terecht. Zeer snel konden we een eerste afspraak maken, dat was echt heel fijn!

Zowel ons als onze zoon gaf zij al in het eerste gesprek een goed gevoel en vertrouwen. Onze zoon is 4 keer een uur bij Wilma geweest en ging daar graag naartoe. Hij bracht ook wat tekeningen/teksten mee naar huis. Hierna hadden wij als ouders nog een gesprek met Wilma, sloten we het af en gaf zij ons ook tips mee. We weten dat we, zo nodig, terug kunnen komen bij haar.

Kortom: we raden Wilma ieder kind aan!

Ouders jongen 13 jaar

Dank je wel Wilma en het was heel erg fijn bij jou. Ik word niet meer zo snel boos en heb met mijn zus veel minder ruzie. Dan denk ik aan de termometer en de vulkaan! Wel was ik een beetje boos dat ik niet vaker naar jou toe mocht (grapje) (-:

Jongen, 8 jaar

Onze dochter was al enige tijd somber. Ze trok zich steeds meer terug en ook haar schoolresultaten liepen terug. Gesprekken met ons verliepen moeizaam en ik voelde mij als moeder steeds hulpelozer. Al na het eerste gesprek met Wilma knapte ze op. Ze had er tegenop gezien, dacht dat het allemaal heel kinderachtig zou zijn. Maar dat viel haar erg mee! Ze vond een luisterend oor en heeft heel open verteld. Over wat weet ik niet, want dat is tussen hen gebleven. Wilma heeft daarnaast ook praktische afspraken met haar gemaakt. Zo heeft ze hulp gekregen met het plannen en oppakken van school. Na een viertal gesprekken heb ik onze dochter zien opbloeien. In aparte en fijne gesprekken met Wilma, hebben wij als ouders ook goede tips gekregen. Het loopt thuis nu allemaal veel gemakkelijker.

Wilma heel erg bedankt. Het is het geld dubbel en dwars waard geweest!

Moeder meisje 15 jaar

Ik vind het leuk dat ik iets mag schrijven over Wilma. Het was superleuk om bij haar te zijn en we hebben veel gelachen. Maar vooral ben ik nu niet meer bang om fouten te maken. Ik heb geleerd dat het helemaal niet erg is! Het schatgraversspel vond ik leuk om te spelen, want nu weet ik wat mijn sterke kanten zijn. En die kan ik allemaal gebruiken om meer zeker van mezelf te zijn! Het papier laat ik op mijn kamer hangen. Dank je wel Wilma en fijn dat ik na een poosje nog een keertje mag komen.

Meisje 11 jaar

Onze zoon zag erg op tegen de brugklas. Hij is altijd een gevoelige en wat onzekere jongen geweest en dit is een hele stap voor hem. Zelf was ik eerst nog sceptisch over coaching als hulp, want wat helpt een paar keer praten nou? Maar ik was blij verrast, door het snelle resultaat. Na twee sessies bij Wilma, zag ik mijn zoon ontspannen en meer zelfvertrouwen krijgen. Zijn negatieve ‘doemdenken’ veranderde in een meer positieve kijk op zichzelf en de nieuwe school straks. Het oudergesprek met Wilma was ook verfrissend en wij zijn als ouders meer op één lijn gekomen. Kortom: bij twijfel, doen!

Vader zoon 12 jaar

Ik ken Wilma al vanaf mijn 13e. In het begin kwam ik vaak, want ik voelde me niet fijn op de middelbare. Vaak dacht ik dat anderen over mij praten en ik vond eigenlijk iedereen daar maar stom. Het probleem werd steeds erger en ik zag er steeds meer tegenop om naar school te gaan. Wilma heeft mij supergoed geholpen om anders te denken over mezelf en ook over anderen. Ik durf nu voor mezelf op te komen en ik zie dat anderen het niet altijd zo slecht bedoelen als het lijkt. De gesprekken waren soms lastig, maar vaak hebben we ook veel lol gehad. Nu kom ik nog steeds af en toe bij Wilma, gewoon omdat ik daar dan behoefte aan heb. Ik mag gelukkig van mijn ouders zovaak gaan als ik wil. Nu gaat het over andere dingen als verliefdheid enzo en over toets-stress en huiswerk plannen. Fijn dat je er altijd voor me bent Wilma, super bedankt!

Meisje 16 jaar

Na veel onrust op school en een lastig tienminutengesprek, hebben wij onze zoon aangemeld bij Labyrint voor een intelligentieonderzoek. We wilden graag weten of er vanuit deze test een verklaring zou kunnen komen, voor zijn onrust in de klas. Wij zijn er van overtuigd dat onze zoon niet express de boel ‘verstiert’ en dat hij het eigenlijk heel goed wil doen. Allereerst was het heel fijn om bij Wilma een luisterend oor te vinden. Zij stelt je snel op je gemak en vind niks raar. Het onderzoek was op korte termijn afgesproken. Onze zoon vond het een leuke ochtend bij Wilma. Hij kwam vol verhalen weer de wachtkamer in. Met vijf dagen kregen wij al de uitslag terug. Wilma legt alles goed uit en het rapport is goed leesbaar. De uitkomsten gaven aan dat onze zoon verbaal zeer begaafd is, maar met een disharmonie in de intelligentie: performaal veel lager. Dat maakt in lekentaal dat zijn denkhersenen veel beter ontwikkeld zijn, dan zijn doehersenen (zo is het ons uitgelegd). Hij zal zich vervelen in de klas, maar ook overschat worden in de uitvoering van taken. Wat zijn we blij dat we deze stap hebben gezet. Het geeft ons een schat aan waardevolle informatie en we begrijpen onze zoon nu veel beter.

Ouders jongen 9 jaar

Wilma heeft mij erg geholpen. Ze kan goed luisteren en ik kon goed aan haar vertellen waar ik mee zat. Bijvoorbeeld over school of als ik boos was. Ik heb het elke keer heel leuk bij haar gehad. Het gaat nu een heel stuk beter.

Jongen 10 jaar

Na lang twijfelen heb ik contact met Wilma gezocht, omdat mijn dochter wat onzeker was in onbekende situaties en ook op school niet helemaal tot haar recht kwam, doordat ze zo verlegen was. Voor mijn gevoel was er niet echt wat aan de hand, maar ik had wel het gevoel dat het beter kon. Onze dochter heeft in een paar sessie echt enorme stappen gemaakt. Ze is veel minder bang en haar zelfvertrouwen is erg gegroeid. Tevens heeft Wilma ons en mijn dochter goede technieken geleerd welke wij kunnen gebruiken in een onbekende situatie. Deze passen wij toe als het nodig is en dit helpt goed. Kortom, ondanks onze twijfel zijn wij erg blij dat wij onze dochter coaching bij Wilma hebben laten volgen. Het doel is volledig bereikt. Bedankt!

Ouders meisje 7 jaar

Onze dochter van 8 jaar werd vreselijk gepest op school. Ze werd er heel onzeker en verdrietig van en wou op een gegeven moment niet meer naar school. We zijn via de buren bij Wilma terecht gekomen die vertelde ons hoe fijn hun dochter het bij Wilma had. We hadden na het eerste gesprek met Wilma al meteen een heel fijn en vertrouwd gevoel. Onze dochter heeft ook veel van Wilma geleerd en vooral hoe ze met bepaalde situaties om moest gaan. Ze kwam ook na elke sessie vrolijk thuis. Het gaat nu heel erg goed op school ze is weer helemaal zichzelf. Super fijn en bedankt Wilma ook voor al het advies wat je ons ook hebt gegeven.

Ouders meisje 8 jaar

Hoi Wilma,

Ik wil je graag heel erg bedanken voor alles wat je mij in deze korte tijd hebt geleerd! Je hebt mij echt super fijn geholpen, precies wat ik nodig had. Dank je wel!

Meisje 16 jaar

We zaten als ouders een beetje met onze handen in de haren aangaande het gedrag van onze zoon. Slecht luisteren, snel boos, treiteren, het was dagelijkse kost. We waren met elkaar in een neerwaartse spiraal gekomen, waar we niet uit wisten te raken. Via de huisarts onder andere, de gegevens van Wilma ontvangen. Vanaf de eerste blik op de website voelde het goed. Dit bleef ook zo na de kennismaking en de intake.

Zowel onze zoon als ook wij als ouders, hebben veel baat gehad bij de sessies met Wilma. We kijken met elkaar er naar uit om al het geleerde in praktijk te blijven brengen.

Ouders jongen 10 jaar

Leuk om hier wat te mogen schrijven! Als moeder ben ik dankbaar voor wat Wilma heeft gedaan. Onze zoon was onzeker en weinig weerbaar. Vooral op school en bij de voetbal gaf dat veel stress. Dit kwam er dan thuis uit in onhandelbare woedeuitbarstingen. Inmiddels is het thuis rustiger en onze zoon zit veel beter in zijn vel. Hij komt meestal vrolijk van school thuis. We hebben van Wilma veel goede en bruikbare tips gekregen. Wat werkt en wat juist niet! Kortom absoluut geen spijt van de coaching. Onze zoon heeft ervan geleerd en genoten en ik kan het elke ouder aanraden.

Moeder jongen 9 jaar

Hallo Wilma, dank je wel voor wat ik heb geleerd van jou. Het was superleuk!

Jongen 6 jaar

We zijn door de huisarts verwezen naar Wilma. Onze dochter van 10 jaar had last van driftbuien en huilde snel. Ze is een erg gevoelig meisje. Wij zaten als ouders met onze handen in het haar. Na van alles geprobeerd te hebben, wat soms even maar vaak niet bleek te werken. Al na het eerste telefonisch contact met Wilma, voelde ik het vertrouwen en de rust terug keren in mezelf. Heel bijzonder! Onze dochter is daarna een aantal keer bij Wilma geweest en daar genoot ze van. Wilma gaf ons in de oudergesprekken veel handvatten hoe om te gaan met zo’n gevoelig meisje. Wij herkende ook veel bij ons zelf, Wilma hield ons soms een spiegel voor. We weten nu zelf beter om te gaan met onze dochter en ook school heeft waardevolle tips gekregen. Onze dochter is inmiddels veel rustiger (en wij ook) en ze vertelt ons wat haar dwarszit. Ze is veel opener naar ons en anderen en we hebben gelukkig ons blije meisje weer terug!

Wilma, bedankt voor jouw inzet en liefdevolle hulp. We zijn je ontzettend dankbaar!

Ouders dochter 10 jaar

Ik heb als moeder van een dochter van 9 jaar contact opgenomen met kindercoach Wilma de Moor omdat ik een beetje de draad kwijt was en dat voelde onzeker als moeder zijnde. Ik kon even niet meer het onderscheid maken tussen wat bij een goede opvoeding hoort en mijn eigen projectie op mijn dochter. Mijn omgeving zei dat ik veel te beschermend ben naar haar. Maar ik denk dat ik het aanvoelde dat zij tegen enkele dingen aanliep en soms last had van angsten. Ik merkte dat dit een belemmering werd voor haarzelf, in de omgang met anderen kinderen en binnen ons gezin.

Tijdens de prettige sessies die onze dochter had met Wilma werden mij ook dingen duidelijk. Ik was zonder dat ik het doorhad mijn eigen pijnplekken op haar aan het projecteren. Ik werd vroeger veel gepest waardoor ik moeite heb mijn eigen grenzen aan te geven en graag door iedereen maar aardig gevonden wil worden. Deze spiegel wil ik mijn dochter niet meer voorhouden en nadien ben ik zelf ook aan een coaching traject begonnen om daar aan te werken.

Onze dochter heeft bij Wilma een fijne tijd gehad. Met praktische tips en het op creatieve wijze benaderen van lastige onderwerpen is haar ego gegroeid en zijn enkele van haar angsten als sneeuw voor de zon verdwenen. Hiervoor ben ik Wilma erg dankbaar! Ik verwacht in de toekomst, als ik de draad weer even kwijt zou zijn, Wilma opnieuw te benaderen, om wat dingen weer helder te krijgen. Niet alleen voor haar, maar ook voor mij en ons gezin.

Moeder dochter 9 jaar

Stuur hier je eigen ervaring:

* Reacties worden anoniem en zo nodig ingekort geplaatst.

 

    Naam

    Email

    Reactie